Tânăr în stare de ebrietate, depistat la volan

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au depistat în trafic, un ieşean care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice, acesta aflându-se în stare avansată de ebrietate.

În data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni -I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Răducăneni, un autoturism, condus de un ieşean în vârstă de 29 de ani.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana a fost condusă la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sfantul Spiridon” din Iași, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

  • Tânăr în stare de ebrietate, depistat la volan

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe