Tânăr cercetat de polițiștii de frontieră pentru conducere fără permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti pe timpul unei misiuni specifice au depistat în trafic un cetăţean român care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

În ziua de 06 octombrie  a.c., în jurul orei 10.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Vlăşcuţa, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de Marian Ş., în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Cu ocazia efectuării controlului, șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Tânăr cercetat de polițiștii de frontieră pentru conducere fără permis   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe