Tânăr aflat în carantină, descoperit în trafic la volanul unui autoturism, fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, aflat în carantină, care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

În data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 22.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Mihăileni, un autoturism, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român C.C., în vârstă de 20 de ani.

La controlul de frontieră, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, colegii noştri au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule şi ar fi trebuit să fie la domiciliu deoarece este în carantină în perioada 07.12.2020-21.12.2020.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi zădărnicirea combaterii bolilor, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Tânăr aflat în carantină, descoperit în trafic la volanul unui autoturism, fără permis de conducere
  • Tânăr aflat în carantină, descoperit în trafic la volanul unui autoturism, fără permis de conducere

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe