Suzuki cu numere expirate, depistat la Pomârla

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetățean român care a fost depistat conducând un autoturism cu numere de înmatriculare expirate.

În data de 03 decembrie a.c., în jurul orei 10.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Pomârla, județul Botoşani, un autovehicul marca Suzuki, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare româneşti, condus de cetățeanul român P. A.I.,  în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza județului Botoşani.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul are numerele de înmatriculare provizorii expirate din luna noiembrie 2018.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

  • Suzuki cu numere expirate, depistat la Pomârla
  • Suzuki cu numere expirate, depistat la Pomârla

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe