Sucevean depistat la volanul unui autoturism, deşi avea permisul reţinut  

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au depistat în trafic o persoană de sex masculin, care conducea un autoturism deşi avea permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei.

În data de 19 aprilie  a.c, în jurul orei 22.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari a oprit, în trafic pentru control, pe DN24C, comunicaţia  Iaşi – Stefăneşti, în localitatea de frontieră Bădărăi, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în România, condus de Marius A., cu cetăţenie română, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

Deoarece la control șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere,  motivând că nu îl are asupra sa întrucât l-a uitat în alt autoturism, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat, având permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

  •    Sucevean depistat la volanul unui autoturism, deşi avea permisul reţinut  

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe