Substanţe anabolizante ascunse în bagaje, depistate în Vama Albiţa

În P.T.F. Albiţa, echipa comună de control formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse în bagajele personele ale unui cetățean român, 300 de comprimate cu substanţă inclusă în lista substanţelor interzise prevăzută în Legea 104/2008.

În ziua de 22 iunie a.c., în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecre a Frontierei Albița / judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, cetățeanul român Ivan D., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Marea Britanie.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse în bagajele personale ale lui Ivan D., în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 300 comprimate de Danabol, substanţă inclusă în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare totală de 33.000 lei.

  • Substanţe anabolizante ascunse în bagaje, depistate în Vama Albiţa
  • Substanţe anabolizante ascunse în bagaje, depistate în Vama Albiţa
  • Substanţe anabolizante ascunse în bagaje, depistate în Vama Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe