Sticle cu vin spumant confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni, efectuează cercetări cu privire la un bărbat care transporta 108 sticle cu vin spumant, fără timbru de acciză.

În data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 00.20, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de compentenţă, a oprit în trafic, pentru control, pe DN 28, care face legătura între Iaşi şi Albiţa, în localitatea de frontieră Scoposeni, un autocar înmatriculat în România, condus de un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în varstă de 32 de ani.

În urma unui control efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noştri au descoperit, în cala autocarului, 108 sticle cu vin spumant.

Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

  • Sticle cu vin spumant confiscate de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe