Şi-a forţat norocul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier, deşi nu deţinea un permis de conducere valabil.

În data de 13 iulie 2020, în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, B.T., cetățean din R. Moldova, în vârstă de 21 de ani, care  conducea un ansamblu rutier format dintr-un microbuz  marca Mercedes și o remorcă marca Fabricat.

La controlul de frontieră,  la solicitarea colegilor noştri, tânărul a prezentat o  dovadă, cu drept de circulaţie până la data de 14.07.2020 conform căreia, pentru săvârşirea unei contravenţii la regimul circulaţiei rutiere, i-a fost retinut permisul de conducere categoria B.  

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

  • Şi-a forţat norocul

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe