Semiremorcă radiată din circulaţie din Germania, descoperită în Albiţa

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat de cetățenie R. Moldova care se afla la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă. Cea din urmă era radiată din circulaţie de autorităţile din Germania.

În ziua de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul din R. Moldova Igor N., în vârstă de 42 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară, înmatriculată în România și o semiremorcă, înmatriculată în Germania.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculele în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că semiremorca a fost radiată din circulaţie de autorităţile din Germania, începând cu data de 03.06.2017.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că are calitatea de angajat al firmei şi că nu știa că vehiculul nu mai are drept de circulaţie.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

  • Semiremorcă radiată din circulaţie din Germania, descoperită în Albiţa

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe