Semiremorcă radiată din circulaţie, descoperită în  P.T.F. Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care conducea o semiremorcă radiată din circulaţie.

În data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul român, Ion R., în vârstă de 33 de ani, conducând un autotractor marca DAF, înmatriculat în Franţa și o semiremorcă, înmatriculată în Olanda.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru semiremorca în cauză, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda, începând cu data de 25.11.2014, iar numerele de înmatriculare aplicate nu figurează în bazele de date.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre radierea din circulaţie a mijlocului de transport.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate şi cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

  • Semiremorcă radiată din circulaţie, descoperită în  P.T.F. Sculeni
  • Semiremorcă radiată din circulaţie, descoperită în  P.T.F. Sculeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe