Remorcă radiată din circulaţie, oprită din drumul spre Republica Moldova

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean cu dublă cetăţenie, română şi Republica Moldova, care a fost depistat conducând un ansamblu de autovehicule, remorca fiind radiată din circulaţie.

În data de 06 noiembrie a.c, în jurul orei 15.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca au oprit pentru control, în localitatea Stânca, un ansamblu de autovehicule format din camion şi remorcă.   

În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că remorca, ce avea aplicată o plăcuţă cu număr de înmatriculare specific Danemarca, figura radiată din circulaţie de către autorităţile daneze din luna mai 2022.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Remorcă radiată din circulaţie, oprită din drumul spre Republica Moldova

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe