Remorcă neînmatriculată, descoperită de polițiștii de frontieră din P.T.F. Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un bărbat, cu cetăţenie română şi R. Moldova,  care a fost depistat în trafic, conducând un ansamblu de vehicule, a cărui remorcă nu era înmatriculată.

În data de 09 august a.c., în jurul orei 15.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, B.A., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 42 de ani, conducând un ansamblu auto format dintr-un autoturism marca Mercedes Benz şi o semiremorcă marca Winterho, cu masa maximă autorizată de 750 de kg, ce aveau aplicate aceleaşi plăcuţe de înmatriculare specifice Franţei.

La controlul de frontieră, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că remorca nu este înmatriculată.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu are dreptul de a conduce remorca pe teritoriul României, fără a fi înmatriculată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Remorcă neînmatriculată, descoperită de polițiștii de frontieră din P.T.F. Sculeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe