Remorcă căutată de autoritățile din Germania, descoperită la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un cetățean moldovean care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Nissan Qashqai şi remorca marca Neptun, aceasta din urmă fiind căutată de autoritățile din Germania.

În ziua de 06 august a.c., în jurul orei 10.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul moldovean Vladimir G., în vârstă de 50 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Nissan Qashqai şi o remorcă marca Neptun.

La control, polițiștii de frontieră au constatat că remorca figurează în bazele de date ca fiind furată, aceasta fiind căutată de autoritățile din Germania pentru a fi folosită ca probă în cadrul procedurilor penale.

Cu privire la aspectele constatate, Vladimir G. a declarat că a achiziţionat remorca în cauză de la un concesionar și nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a mijlocului de transport.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar remorca, în valoare de 3.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui până la finalizarea cercetărilor.

  • Remorcă căutată de autoritățile din Germania,  descoperită la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe