Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit un autoturism radiat din circulaţie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit un autoturism care figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie din Italia.

În data de 31 august a.c., pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Mercedes ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare italiene, condus de gălăţeanul G. C., în vârstă de 40 de ani.

Având suspiciuni cu privire la autoturismul respectiv, colegii noştri au efectuat verificări specifice suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile din Italia, alertă introdusă în data de 24 aprilie 2017, iar asigurarea auto tip carte verde, eliberată de o firmă de asigurări din Italia nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unei asigurări autentice.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

  • Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit un autoturism radiat din circulaţie
  • Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit un autoturism radiat din circulaţie
  • Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit un autoturism radiat din circulaţie

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe