Plase monofilament îndepărtate din râul Prut de polițiștii de frontieră botoşăneni

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat, pe suprafaţa râului Prut, o plasă monofilament de aproximativ 55 metri lungime, care a fost îndepărtată de pe luciul de apă.

În data de 09 mai a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca - I.T.P.F. Iaşi, care executau misiune de patrulare cu ambarcaţia din dotare, pe râul Prut, pe direcţia localităţii Ripiceni, au observat o plasă de pescuit, de aproximativ 55 metri lungime, de tip monofilament, ce avea ochiul de plasă sub dimensiunile legal admise. Peştii prinşi în plasa de pescuit au fost redaţi mediului natural acvatic, iar plasa a fost îndepărtată din apă şi ridicată în vederea cercetărilor.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de producere, import, deţinere, comercializare sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

  • Plase monofilament îndepărtate din râul Prut de polițiștii de frontieră botoşăneni
  • Plase monofilament îndepărtate din râul Prut de polițiștii de frontieră botoşăneni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe