Pieton surprins la volan, sancționat penal de polițiștii de frontieră din Huşi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări cu privire la un tânăr vasluian care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

În ziua de 23 iunie a.c., în jurul orei 02.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un autoturism condus de un vasluian, în vârstă de 22 de ani.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat, sancţiune aplicată începând cu data de 01.05.2021 și că este cercetat penal de către polițiștii din cadrul I.P.J. Vaslui întrucât, ulterior datei de 01.05.2021, a fost depistat la volan, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Pieton surprins la volan, sancționat penal de polițiștii de frontieră din Huşi

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe