Peste 6.000 de ţigarete ascunse în roata de rezervă a unui autovehicul

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit, ascunse în roata de rezervă a unui autovehicul, peste 6.000 de ţigarete de contrabandă, pe care o femeie cu dublă cetăţenie a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, poliţişti de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări, au oprit în trafic, la intrarea în municipiului Galaţi, un autoturism marca Voskwagen, condus de Sergiu N., în vârstă de 38 de ani, însoţit de pasagera Veronica N. în vârstă de 39 de ani, ambii cu dublă cetăţenie română şi Republica Moldova, despre care existau informaţii că desfăşoară activităţi în sfera contrabandei cu ţigări.

Pentru continuarea cercetărilor, autoturismul şi cele două persoane au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în roata de rezervă, 6.160 de ţigarete de contrabandă marca Ashima fără timbru de acciză, Veronica N. declarând că ţigările respective îi aparţin şi că avea intenţia să le comercializeze în vederea obţinerii unui profit.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 3.696 lei în vederea confiscării, iar pe numele femeii, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

  • Peste 6.000 de ţigarete ascunse în roata de rezervă a unui autovehicul
  • Peste 6.000 de ţigarete ascunse în roata de rezervă a unui autovehicul
  • Peste 6.000 de ţigarete ascunse în roata de rezervă a unui autovehicul

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe