Permis de conducere fals prezentat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un tânăr cu cetăţenie R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În ziua de 3 iulie a.c., în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în ţară, cetățeanul din R. Moldova Vasile H., în vârstă de 24 de ani, conducând autoturismul marca Dacia, înmatriculat în R. Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, similar celor eliberate de autoritățile din R. Moldova, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, astfel polițiștii de frontieră au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă şi fond ale unui permis de conducere autentic, acesta fiind fals total.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au stabilit că Vasile H. nu figurează în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

  • Permis de conducere fals prezentat la controlul de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe