Olandez la plimbare cu un autoturism, deși nu avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean olandez, care a fost depistat conducând un autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, cetăţeanul olandez P.M., în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Olanda.

Deoarece la controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în cadrul cărora au constatat că persoana în cauză are dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

  • Olandez la plimbare cu un autoturism, deși nu avea acest drept
  • Olandez la plimbare cu un autoturism, deși nu avea acest drept

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe