Motociclu neînmatriculat, condus de un pieton, oprit în trafic de polițiștii de frontieră

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român care a fost depistat conducând un motociclu neînmatriculat, deși nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În data de 08 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu – I.T.P.F. Iaşi, a oprit pentru control, pe raza localităţii Murgeni, județul Vaslui, un motociclu fără plăcuţe de înmatriculare, condus de cetăţeanul român G.G., în vârstă de 50 ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat faptul că bărbatul  nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și că mopedul nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

  • Motociclu neînmatriculat, condus de un pieton, oprit în trafic de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe