Moped neînregistrat descoperit de poliţiştii de frontieră

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic un cetăţean care conducea un moped neînregistrat, având aplicate plăcuţe false pe acesta.

În data de 06 noiembrie a.c., ora 16.15, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iași, în urma unei acţiuni specifice, a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Chiraftei, un moped marca Aprilia, condus de cetăţeanul român G.I.S., în vârstă de 20 de ani, care era domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

La cercetări, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul nu este înregistrat, iar plăcuţele aplicate aparţin unui alt moped.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare., la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  • Moped neînregistrat descoperit de poliţiştii de frontieră
  • Moped neînregistrat descoperit de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe