Moped neînregistrat, condus fără permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un moped neînregistrat şi nu deţinea permis de conducere.

În data de 18 februarie a.c., în jurul orei 09.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari - I.T.P.F. Iași a procedat la oprirea în trafic, pe raza localităţii de frontieră Trifeşti, a unui moped marca TIGER ET 1200, condus de cetăţeanul roman Dumitru C., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Extinzând cercetările, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul nu este înregistrat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Cu privire la cele constatate, Dumitru C. a declarat că nu posedă permis de conducere şi recunoaşte faptul că ştia că are nevoie de acesta pentru a conduce scuterul în cauză.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat.

  • Moped neînregistrat, condus fără permis  
  • Moped neînregistrat, condus fără permis  
  • Moped neînregistrat, condus fără permis  

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe