Mix de infracţiuni depistate în miez de noapte

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat, care a fost depistat în trafic conducând un moped neînmatriculat și cu număr de înregistrare fals, fără a deține permis de conducere.

În data de 04 august a.c., în jurul orei 01.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Vlădești – județul Galați, pe gălățeanul T.I., în vârstă de 62 ani, aflat pe un moped marca Piaggio.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul avea aplicată o plăcuță cu număr de înregistrare fals și că mijlocul de transport nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat. Totodată colegii noștri au constatat că  persoana în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat recent mopedul de la o persoană, ale cărei date de identitate nu le cunoaște, și nu știa că vehiculul nu este înregistrat sau că are aplicată o plăcuță cu număr de înregistrare fals.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înregistrare și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Mix de infracţiuni depistate în miez de noapte

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe