Microbuz antifonat cu țigări de contrabandă

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit 10.000 ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, pe care un bărbat  încerca să le introducă în țară, ascunse în pereții laterali ai microbuzului pe care îl conducea.

În ziua de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, Pavel C., cu cetățenie portugheză și R. Moldova, în vârstă 48 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Vito, înmatriculat în Portugalia.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse în pereții laterali ai microbuzului, cantitatea totală de 10.000 țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de  2.250 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

  • Microbuz antifonat cu țigări de contrabandă   
  • Microbuz antifonat cu țigări de contrabandă   
  • Microbuz antifonat cu țigări de contrabandă   
  • Microbuz antifonat cu țigări de contrabandă   

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe