Mere cu aromă de tutun descoperite în P.T.F. Stânca

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit, în urma controlului efectuat asupra bagajelor personale, 3.400 ţigarete diverse mărci, pe care un cetățean moldovean a încercat să le introducă ilegal în ţară ascunse în cutii cu mere.

În data de 16 iulie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca- I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul moldovean Larisa M., în vârstă de 54 de ani, pasager într-un microbuz înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc şi pentru valorificarea unor informaţii, polițiștii de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor, şi au fost descoperit, ascunse în cutii cu mere aparţinând femeii, 3.400 de ţigarete (170 de pachete), cu timbru de acciză R. Moldova şi Duty Free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 782 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei.

  • Mere cu aromă de tutun descoperite în P.T.F. Stânca
  • Mere cu aromă de tutun descoperite în P.T.F. Stânca
  • Mere cu aromă de tutun descoperite în P.T.F. Stânca

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe