Lucrări penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei întocmite de poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Folteşti şi Brăila efectuează cercetări pe numele a doi cetăţeni români care au fost depistaţi în trafic conducând vehicule fără a deţine permise de conducere.

În data de 10.10.2017, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţisti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au oprit pentru control, pe raza localităţii Gropeni, un tractor marca New Holland, neînmatriculat, având ataşată o remorcă înregistrată la Primaria Gropeni, condus de brăileanul Gigi B. în vârstă de 43 ani. La control, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare.

În urma verificărilor specifice, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere şi nu a obţinut niciodată acest drept.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit în trafic pe timpul unei misiuni specifice în zona de competenţă, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa, judeţul Galaţi, un autoturism marca Volskwagen Passat, condus de brăileanul Daniel G., în vârstă de 33 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

În cazul lui Gigi B., poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar în cazul lui Daniel G. poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Lucrări penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei întocmite de poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni
  • Lucrări penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei întocmite de poliţiştii de frontieră gălăţeni şi brăileni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe