Lucrări penale pentru doi tineri care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni români, un bărbat și o femeie, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iași, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Frumușița, au efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism marca Fiat Bravo, înmatriculat în Olanda, condus de un cetățean român, în vârstă de 26 de ani, care călătorea împreună cu prietena sa, tot cetățean român, în vârstă de 26 de ani.

La solicitarea documentelor pentru control, persoana aflată la volan nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări, în urma cărora au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere, iar autoturismul aparținea femeii care era pasager.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

  • Lucrări penale pentru doi tineri care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe