Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic, la volanul unei autoutilitare care avea atașată o remorcă radiată din circulaţie.

În data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 15.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Foltești - județul Galați, un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară înmatriculată în România și o remorcă cu număr de înmatriculare specific Olandei, condus de un gălățean în vârstă de 39 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru remorca în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că aceasta este radiată din circulație de autoritățile din Olanda.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

  • Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate
  • Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate
  • Lucrare penală pentru tractarea unei remorci neînmatriculate

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe