Lucrare penală pentru infracţiuni la regimul circulaţiei, întocmită de poliţiştii de frontieră ieşeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari  efectuează cercetări în privinţa unui ieşean care a încălcat prevederile legale prevăzute la regimul circulației rutiere.

În data de 01 octombrie  a.c., în jurul orei 11.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari  - I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe comunicaţia DN24C, între localităţile Tabăra şi  Bivolari, un utilaj agricol, cu două remorci ataşate, condus de un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine premis de conducere valabil pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză, iar cele două remorci nu figurează ca fiind înmatriculate sau înregistrate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de   conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

  • Lucrare penală pentru infracţiuni la regimul circulaţiei,  întocmită de poliţiştii de frontieră ieşeni
  • Lucrare penală pentru infracţiuni la regimul circulaţiei,  întocmită de poliţiştii de frontieră ieşeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe