Luat de val, a plecat la plimbare pe un moped neînmatriculat, fără a avea pemis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu efectuează cercetări în privinţa a unui cetăţean român care a fost depistat conducând un moped neînmatriculat, deși nu deținea permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

În data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 15.35, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu – I.T.P.F. Iaşi, a oprit pentru control, pe raza localităţii Cârja, județul Vaslui, un moped fără numere de înmatriculare, condus de un cetăţean român, în vârstă de 39 ani.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că mopedul nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculat. Totodată, în urma consultării bazelor de date aflate la dispoziție, colegii noștri au constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Luat de val, a plecat la plimbare pe un moped neînmatriculat, fără a avea pemis de conducere
  • Luat de val, a plecat la plimbare pe un moped neînmatriculat, fără a avea pemis de conducere

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe