Lexus neînmatriculat descoperit în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, care a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

În ziua de 3 mai a.c, în jurul orei 02.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un autoturism marca Lexus, ale cărui plăcuțe de înmatriculare lipseau, fiind înlocuite cu unele de hârtie aplicate pe parbriz, respectiv, lunetă, și care era condus de un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 35 de ani.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autoturismului în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Lexus neînmatriculat descoperit în trafic
  • Lexus neînmatriculat descoperit în trafic

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe