La volan sub influența băuturilor alcoolice

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi era într-o stare avansată de ebrietate.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați I.T.P.F. Iaşi au observat, în trafic, în municipiul Galați, un autoturism marca Dacia Logan care, în timp ce se deplasa dinspre strada Griviței spre strada Portului, a acroșat un alt autoturism parcat regulamentar și nu a oprit la locul accidentului. Echipajul poliției de frontieră a interceptat autoturismul marca Dacia Logan, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român, M.A., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj din cadrul  Serviciului Rutier Galaţi în vederea testării acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  • La volan sub influența băuturilor alcoolice

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe