La volan, fără drept

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi permisul de conducere valabil deţinut îi era reţinut de către poliţia rutieră.

În ziua de 05 decembrie a.c, în jurul orei 01.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni- I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe comunicația Berezeni-Fălciu, în dreptul stației I.T.A. Gura-Boziei, un autoturism, condus de un tânăr, cetățean român, în vârstă de 22 de ani.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că acesta i-a fost reţinut de către poliţia rutieră a judeţului Vrancea, ca urmare a nerespectării regimului de viteză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

  • La volan, fără drept

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe