La volan, fără drept

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa  efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi dreptul de a conduce îi era suspendat, urmare a unei infracţiuni săvârşite în trafic.

În ziua de 22 septembrie a.c., în jurul orei 15.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 34 de ani, conducând autovehiculul propriu.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat începând cu data de 01.08.2022, fiind cercetat deoarece a fost depistat în trafic conducând sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • La volan, fără drept

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe