La volan, fără drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi avea suspendat dreptul de a conduce.

În ziua de 09 decembrie a.c, în jurul orei 11.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe comunicaţia Huşi-Fălciu, în dreptul staţiei ITA Gura Boziei, o autoutilitară marca Iveco, condusă de cetăţeanul român I.B., în vârstă de 24 de ani.

La controlul de frontieră, I.B. nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa. În urma verificărilor specifice efectuate în bazele de date s-a constatat că tânărul deţine permis auto, dar i-a fost suspendat dreptul de a conduce de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • La volan, fără drept

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe