La volan, deși nu avea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În data de 21 februarie a.c., în jurul orei 11.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din țară, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut, fără drept de circulație, fiind depistat de polițiștii din cadrul I.P.J. Galați conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

  • La volan, deși nu avea acest drept

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe