La volan, deși nu avea acest drept

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea  efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un microbuz, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

În data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din țară, conducând un microbuz, înmatriculat în R. Moldova, un cetățean din R.Moldova, în vârstă de 29 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, existând suspiciuni cu privire la dreptul de a conduce autovehicule, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, deoarece a condus un ansamblu rutier fără a deține un permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte respectivul mijloc de transport.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

  • La volan, deși nu avea acest drept
  • La volan, deși nu avea acest drept
  • La volan, deși nu avea acest drept

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe