La volan, deşi avea dreptul de a conduce suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi- rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R.Moldova, care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

În ziua de 19 septembrie a.c., în jurul orei 16.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi - rutier - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, C.C., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 24 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes-Sprinter, înmatriculat în R. Moldova.

Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul are dreptul de conducere suspendat pe teritoriul Romaniei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe