La volan, cu permisul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la controlul de frontieră conducând un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În data de 17 iunie a.c., în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, conducând un autoturism marca Hyundai, înmatriculat în România, cetăţeanul român Dumitru A., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că Dumitru A. are dreptul de a conduce suspendat, începând cu data de 11.06.2017, pentru depăşirea vitezei legale.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat exercitarea dreptului de a conduce.

  • La volan, cu permisul de conducere suspendat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe