La volan, cu permisul de conducere suspendat

Poliţiştii de frontieră vasluieni efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la controlul de frontieră conducând un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Eugeniu T., în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Germania.

Cu ocazia controlului de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că Eugeniu T. are dreptul de a conduce suspendat pentru depășirea vitezei legale pe drumurile publice.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

  • La volan, cu permisul de conducere suspendat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe