La volan, cu permis de conducere necorespunzător

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 14 iulie a.c., în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, D.L., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 28 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz marca Mercedes şi o remorcă marca Tano.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că D.L. nu deţine premis de conducere valabil pentru categoria „BE”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • La volan, cu permis de conducere necorespunzător

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe