La volan cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti  efectuează cercetări în privinţa unui ieşean aflat la volanul unui autoturism fără a avea dreptul de a conduce, prezentând la control un permis de conducere fals.

În data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 20.45, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti - I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe comunicaţia DJ 249, între localităţile Ţuţora şi  Tomeşti, un autoturism, condus de un cetățean român, în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

La solicitarea documentelor pentru control, persoana în cauză a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Irlanda.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări specifice, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic şi totodată, faptul că tânărul nu nu deţine premis de conducere valabil pe teritoriul Irlandei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • La volan cu permis de conducere fals

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe