Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență

Poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări cu privire la doi bărbați, care au săvârșit infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență.

La sfârșitul săptămânii trecute, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe DJ212 pe comunicația Stăncuța – Tufești, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă, ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de brăileanul M.M., în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că tractorul și remorca nu sunt înregistrate sau înmatriculate, iar bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Un alt echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul aceluiași sector a oprit în trafic, pe raza localității Agaua, județul Brăila, un moped marca First Bike, condus de brăileanul M.P., în vârstă de 59 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență
  • Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență
  • Infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe