Infracțiuni la regimul circulației rutiere depistate de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări în privinţa a unui cetăţean român care a fost depistat încălcând regimul juridic al circulaţiei rutiere.

În data de 04 februarie a.c., în jurul orei 20.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi, a oprit pentru control, pe raza localităţii Pomârla, județul Botoșani, un moped marca Piagio, fără număr de înmatriculare sau înregistrare, condus de cetăţeanul român S.C., în vârstă de 45 ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul  nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și mopedul nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculat sau înregistrat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

  • Infracțiuni la regimul circulației rutiere depistate de polițiștii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe