Infracţiune la regimul circulaţiei, descoperită în P.T.F. Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un cetăţean român care dorea să iasă din ţară având permisul de conducere suspendat pentru o abatere la regimul circulaţiei.

În data de 13 martie a.c., în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă, Ștefan D., în vârstă de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că permisul de conducere prezentat la control este suspendat pe o perioadă de 30 de zile pentru o încălcare la regimul circulaţiei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

  • Infracţiune la regimul circulaţiei, descoperită în P.T.F. Albița

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe