INFORMARE! Trafic restricționat pentru autocamioane prin PTF Galați-Rutier

Autoritățile de frontieră din Republica Moldova și Ucraina au anunțat că pentru 24 ore, se interzice circulația autovehiculelor de mare tonaj pe traseul “Reni-Odessa”, din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a ninsorilor abundente. Autoritățile din Republica Moldova au luat decizia nepermiterii în țară a autocamioanelor din România către Ucraina.

Din acest motiv se restricționează circulația autocamioanelor prin PTF Galați-rutier până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în statele vecine.
Precizam că, la acest moment, traficul autoturismelor se desfășoară normal prin PTF Galați rutier, însă vă rugăm să aveți în vedere posibile situații cauzate de condițiile meteo nefavorabile care vă pot îngreuna deplasarea.

Pentru a evita neplăceri, vă rugăm să consultați aplicația traficonline, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, unde se pot vizualiza, în timp real, timpii de așteptare în puncte! În egală măsură, vă rugăm să vă informați cu privire la condițiile meteo din țara de destinație!

Echipați-vă mijlocul de transport corespunzător condițiilor meteo! Fiti prudenți!

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe