Încredinţarea, cu repetiţie, a unui ansamblu auto deşi cel de la volan nu deţinea permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari  efectuează cercetări pentru încredinţarea conducerii unui ansamblu auto, cu bună ştiință, unui bărbat care nu deţinea permis de conducere. Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor doi au mai fost întocmite lucrări penale în luna februarie a anului trecut.

În data de 27 iulie  a.c., în jurul orei 16.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Trifeşti, un tractor marca NEW HOLLAND, ce tracta două remorci, una dintre ele neavând numere de înmatriculare.

Colegii noştri au procedat la legitimarea persoanei ce se afla la volan, constatând că este cetăţeanul român L.C., în vârstă de 46 ani. Totodată, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că utilajul agricol aparţine cetăţeanului român O.I., în vârstă de 53 ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată, iar L.C. nu are permis de conducere.

Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele celor doi au mai fost întocmite lucrări penale în luna februarie a anului trecut.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate,  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

  • Încredinţarea, cu repetiţie, a unui ansamblu auto deşi cel de la volan nu deţinea permis
  • Încredinţarea, cu repetiţie, a unui ansamblu auto deşi cel de la volan nu deţinea permis
  • Încredinţarea, cu repetiţie, a unui ansamblu auto deşi cel de la volan nu deţinea permis

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe