Încrederea în abilităţile de a conduce i-a adus o lucrare penală

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări cu privire la un ieşean depistat în trafic, la volanul unui ansamblu rutier, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni -I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Zberoaia, un ansamblu rutier format dintr-un tractor şi o remorcă, condus de un ieşean în vârstă de 51 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Bărbatul a declarat că a considerat ca fiind suficiente abilităţile de a conduce şi nu are nevoie de permis în acest sens.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Încrederea în abilităţile de a conduce i-a adus o lucrare penală
  • Încrederea în abilităţile de a conduce i-a adus o lucrare penală

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe