Ieșean în stare avansată de ebrietate, depistat în trafic, la volan

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au depistat în trafic un bărbat care conducea un autovehicul, deşi consumase băuturi alcoolice şi era în stare avansată de ebrietate.

În data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au oprit, pentru control, pe D.J. 244 G, pe raza localităţii Podu Hagiului, comuna Gorban, un autovehicul marca Volkswagen Transporter, condus de cetățeanul român C.V., în vârstă de 42 de ani, din județul Iași.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de mostre biologice.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

  • Ieșean în stare avansată de ebrietate, depistat în trafic, la volan

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe