Gălățean fără permis de conducere depistat conducând un moped

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un moped, fără a deține permis de conducere.

În data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 20.15, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Stoicani, pe gălățeanul T.A, în vârstă de 26 de ani, care conducea un moped.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

  • Gălățean fără permis de conducere depistat conducând un moped

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe